Hartverscheurende momenten na opvallende beslissing van makers Familie: "Doodjammer"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
De makers van Familie sparen niets of niemand. Zo zijn nu ook de kindjes Mila en Milou uit de reeks geschreven. Ze zijn met hun mama Emma en papa Lukas naar Afrika vertrokken.

Het is een opmerkelijke beslissing van de makers om hen uit de reeks te schrijven. Ze waren heel populair bij de fans. En ook de band tussen de meisjes en hun tv-ouders was uitstekend. Dat zegt de mama van de blonde Anna-Lucia in Dag Allemaal.

“Anna-Luca en Nina zijn niet alleen op tv, maar ook in het echt beste vriendinnen. Ze hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens hun auditie en de klik was er meteen. Dat hun rol nu voorbij is, vinden ze doodjammer. ‘ Familie’ was voor hen een grote speeltuin en elke dag feest.”

“Ze zien hun tv-ouders Bab Buelens en Vincent Banic ook echt graag. Regelmatig maakten ze een tekening of een knutselwerkje voor hen. Zo noemden hen ook mama Bab en papa Guido. Die twee zijn echt lieve supermensen, die de kinderen van bij de start in hun hart sloten. Zo jammer dat ze elkaar nu niet meer gaan zien!"

Tags familie