Familie-kijker wordt de grond ingeboord na harde kritiek op acteur

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Een kijker van ‘Familie’ heeft op de sociale media kritiek geuit op één van de acteurs uit de reeks. Dat werd haar door anderen niet in dank afgenomen.

“Ik heb net naar de aflevering van vrijdag gekeken en heb spontaan de slappe lach gekregen bij het zien van Cedric die wakker werd. Man, die acteerde echt slecht. Die gezichtsuitdrukkingen… hilarisch gewoon!”, schreef de dame in kwestie.

Andere kijkers pikten haar kritiek niet. Velen vonden dat ze dan maar gewoon niet meer moest kijken. Of beter nog, dat ze ‘Thuis’ maar moest gaan volgen als ze ‘Familie’ dan toch maar niets vindt. “Waarom kraak je hem af, kun je het zelf beter dan?”, vroegen ze zich af.

Maar ze bleef bij haar standpunt. “Ik heb de indruk dat de meeste fans hier gewoon als een robot naar familie kijken en echt alles goed vinden. Ik vind hem niet goed, en nee, ik kan het niet beter. Maar ik ben dan ook geen acteur. En ‘kijk dan niet ' is echt een dwaze opmerking. De reacties hier zijn even goed als zijn acteerwerk…. Jullie zijn precies allemaal niet veel gewoon”, besloot ze.

Tags familie