VTM

Eindelijk is het zover: Wannes uit ‘The Voice’ heeft groot nieuws

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Wannes slaagde er net niet in om ‘The Voice Van Vlaanderen’ te winnen. Hij kon Ibe niet verslaan.

Al staat het zo goed als vast dat we nog van Wannes Lacroix (16) gaan horen. “Ik wou heel graag ‘The Voice’ winnen, maar teleurgesteld ben ik niet. Ik wist vanaf dag één dat Ibe The Voice zou winnen. Ik heb nooit gedacht dat ik kans zou maken. Ik gun het Ibe heel hard.”

Maar Wannes zit niet stil. Hij heeft groot nieuws te melden. “Jullie horen zeker nog van me! Ik hoop binnen enkele maanden een eerste single uit te brengen. Daarvoor ben ik nog op zoek naar een concept en stijl, maar wellicht wordt het funky popmuziek. Ik ben geen singer-songwriter zoals Ibe, dus ik moet me goed laten omringen.” 

“Toegegeven, ik ben wel een tikkeltje jaloers op Ibe. Ik ga zeker kijken op Werchter, ik ben benieuwd hoe hij het zal doen. Ibe en ik zijn vrienden, we spreken regelmatig af. Weet je, hij krijgt veel kansen als winnaar van The Voice, maar ik weet dat er ook nog dingen op míjn pad zullen komen. Ze vragen me nu al voor familie- en bedrijfsfeesten. En 6 juli sta ik op het podium van A Night at the Disco in Bocholt, mijn woonplaats. Maar mijn grootste droom is België op het Songfestival vertegenwoordigen."