Gert Verhulst trekt naar 'Love Island': "Viktor heeft het daar moeiljk mee"
PMN

Viktor Verhulst verblijft op Gran Canaria voor de opnames van 'Love Island'. Al is er daar wel iets waar hij het moeilijk mee heeft.

De 5-jarige kleuter mag van de school niet mee omdat hij autistisch is. “Enkele weken geleden vroeg de directrice me of Matteo zou meegaan op de schooluitstap. Toen zei ik dat dat niet hoefde als ze vreesden dat hij voor te veel druk zou zorgen”, doet moeder Aurélie haar verhaal in Het Laatste Nieuws.

Matteo lijdt aan ASS, dat is een lichte vorm van autisme. “Daardoor is hij inderdaad wat drukker. Volgend jaar gaat hij naar het bijzonder onderwijs."

Bellewaerde
Maar alles veranderde toen bleek dat de schooluitstap naar Bellewaerde was. “We hebben daar een abonnement en Matteo kent het park door en door. Hij zou zeker niet extra geprikkeld worden door de drukte”, gaat moeder Aurèlie verder.

“Matteo wil ook heel graag mee, maar gisteren stond er een nota in zijn agenda dat het niet kan. ‘Mocht hij moeilijk doen, dan is er niet genoeg begeleiding" - met excuses van de school’, stond er te lezen. "Ik stelde nog voor om zelf mee te gaan, maar ook dat mag niet", vertelt zijn mama.

De directie van de school wenst niet te reageren op de feiten. “We geven geen info over de leerlingen omwille van de privacywet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.