Nieuw boek onthult: “Voor hij Meghan kende was Harry totaal geobsedeerd door een andere actrice"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry is momenteel getrouwd met een actrice (Meghan Markle speelde in ‘Suits’). Maar voor hij Meghan kende zou de prins jarenlang geobsedeerd geweest zijn door een andere bekende actrice.

Volgens een nieuw boek en een documentaire zou Harry smoorverliefd geweest zijn op ‘Friends’ – ster Jennifer Aniston. Hij zou volledig in de ban van haar geraakt zijn door een cover van het magazine GQ, waar Jennifer enkel met een stropdas opstond.

Nadat hij aan haar nummer was geraakt, zou Harry haar verschillende berichtjes en emoji’s hebben gestuurd. Hij zou tegen zijn vrienden ook hebben gezegd dat Jennifer ‘princess material’ was.

Jennifer zou nooit op de avances van de prins zijn ingegaan omwille van het grote leeftijdsverschil tussen de twee. Jennifer is namelijk 16 jaar ouder.

Volgens een woordvoerder van Aniston zijn deze beweringen vals. Maar de schrijver – die met vrienden, collega’s, huispersoneel en een ex van Jennifer gesproken zou hebben – blijft volhouden dat alles in het boek en de documentaire klopt.