Is het binnenkort prijs voor de dochter van Maggie De Block? “Als ik de geruchten mag geloven zal het niet lang meer duren”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het was feest voor Maggie De Block en haar familie. Julie Asselman, de dochter van Maggie, is het voorbije weekend in het huwelijksbootje gestapt met haar partner Jimmy Vanderstraeten.

Jimmy werkt als leerkracht in de tuinbouwschool in Merchtem, en is afkomstig van een landbouwersfamilie. Hij en Julie leerden elkaar twee jaar geleden kennen tijdens het zomerevenement Zanzibar. Een half jaar eerder had Julie nog afscheid moeten nemen van haar echtgenoot, die plots overleed aan een hartaanval tijdens een baskettraining.

Maar nu heeft Julie dus opnieuw het geluk gevonden bij Jimmy. Het huwelijk werd voltrokken in Merchtem door burgemeester Maarten Mast, een goede vriend van Julie.

Hij sprak de tortelduifjes toe:

“Jimmy, je hebt er lang naar gezocht, maar je krijgt nu een vrouw die met veel gemak flaneert tussen notarissen en ministers, maar die zich evengoed amuseert met de dieren op de boerderij of met het uitmesten van een stal. Julie kan genieten van een goed glas wijn in een restaurant, maar verkiest boven alles een pak friet met een goede pint. Zorg goed voor haar en verplicht haar om soms eens tot rust te komen.”

“Ook jij hebt het groot lot gewonnen, Julie. Want Jimmy is niet alleen je man, hij is ook de perfecte klusjesman, manusje-van-alles, kok, klankbord en privé rij-instructeur.”

Het is nog niet duidelijk of er kinderen op komst zijn. “Mijn eerste schepen Lien Casier is drie maanden zwanger”, zei burgemeester Mast. “Als ik de geruchten mag geloven zal het bij Julie en Jimmy ook niet te lang meer duren.”