Verschrikkelijk wat Jelle Van Damme allemaal gedaan heeft bij Elke Clijsters: "Ik was gefrustreerd en verloor de controle"

bron: Nina
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jelle Van Damme is terug samen met Elke Clijsters. De voetballer wil nu zijn fouten uit het verleden opbiechten.

"Ik wil vandaag zeggen waar het op staat", begint Jelle Van Damme in Nina. "Ik heb destijds de basis beschadigd: vertrouwen. Ik heb fouten gemaakt. Ik ben ontrouw geweest, ik heb daarover gelogen."

"Elke Clijsters is altijd open en eerlijk. Ik ben dat in onze relatie nooit geweest. Ik praatte niet en kropte alles op. Het resultaat is dat het ontplofte. We zijn gescheiden, maar op een of andere manier trokken we altijd weer naar elkaar toe. Die aantrekkingskracht bleef overeind."
(Lees verder onder de foto)

Fouten
"De voorbije twee jaar hebben een aantal keer opnieuw geprobeerd om samen te zijn, maaar dat lukte niet. Omdat ik niet eerlijk kon zijn over alles wat er gebeurd is. Het is nu eenmaal moeilijk om over je fouten te praten tegen de persoon die je het liefst ziet en zo gekwetst hebt. Maar ik ben de laatste tijd op dat vlak wel gegroeid."

"Ik kan mijn fouten toegeven. Ik heb bij momenten, om het cru te zeggen, Elke het leven moeilijk gemaakt. Omdat ik haar niet kon loslaten. Ik heb dingen gedaan die niet oké waren. Telkens als het weer foutliep tussen ons, kwamen er frustraties naar boven. Ik verloor de controle. Ik wilde niet dat ze haar leven zou verderzetten. Ik was bang dat ik haar voor altijd zou verliezen."