Gert Verhulst kan niet op huwelijksreis vertrekken: dit is er aan de hand

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst heeft een probleem. Hij kan namelijk niet op huwelijksreis.

De reden? De agenda van Gert zit zo overvol, dat hij simpelweg geen tijd heeft om op huwelijksreis te gaan. Dit zou zelfs een volledig jaar niet lukken.

Enkele weken geleden eindigde het vijfde seizoen van Gert Late Night. De dag daarna trad Gert in het huwelijksbootje met Ellen, en ondertussen is hij alweer druk aan het werk. De allerlaatste zomerclip van Samson & Gert werd opgenomen, hij repeteert voor 'De Battle' waarvan in augustus dan de opnames plaatsvinden, er is een zomerfestival van Studio 100. In september start alweer een nieuw seizoen van Gert Late Night, en meteen hierna start een nieuw seizoen van 'Dancing with the Stars', waarvan Gert ook de presentator is. 

Tegen het einde van het jaar komt er nog nieuwe muziek van Samson & Gert, waarschijnlijk een kerstsingle, en in december starten de afscheidsshows van Samson & Gert. Deze shows lopen al tot in april 2020... 

Begrijpelijk dat het Gert en Ellen niet lukt om op vakantie te vertrekken. "“Met een beetje geluk is er volgend jaar rond deze tijd van het jaar een gaatje om onze huwelijksreis te doen”, hoopt Gert.