Elke Clijsters waarschuwt Jelle Van Damme opnieuw: "Dan dien ik meteen een klacht tegen je in"
PMN
Elke Clijsters waarschuwt Jelle Van Damme opnieuw: "Dan dien ik meteen een klacht tegen je in"
Foto: Photonews

Elke Clijsters en Jelle Van Damme zijn weer samen. Nochtans leken de twee op voet van oorlog met elkaar te leven.

Een leerling uit het Dendermondse heeft vorige vrijdag vanuit zijn school online een wapen proberen te kopen in de Verenigde Staten. Het bericht werd echter onderschept door de FBI. Zij waarschuwden de Belgische politie, staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

Extra toezicht
Volgens de FBI heeft de jongen de bedoeling om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Afgelopen weekend hield de politie dan ook een extra oogje in het zeil aan de scholen. Op verschillende scholen was er immers een schoolfeest. Gelukkig verliep alles normaal.

Dendermonde
Via het IP-adres konden de Belgische speurders achterhalen dat het bericht vanaf een schoolcomputer in Dendermonde werd verstuurd. De politie vermoedde dat het ging om een school in het Brugse.

Aanhouding
Gisteren kon het parket een minderjarige jongen uit Dendermonde aanhouden. Het parket van Dendermonde bevestigt het incident. “Wij hebben een verdachte kunnen identificeren na grondig onderzoek van de politie en alle instanties”, aldus Sarah Demeyer. “De jongeman werd voorgeleid bij de jeugdrechter, maar meer informatie zal niet vrijgegeven worden over de zaak”, klinkt het.

Verenigde Staten
Het doet sterk denken aan de Verenigde Staten. Daar zijn dit jaar alleen al tien schietpartijen geweest. In totaal vielen daarbij 40 doden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.