Koning Filip doet opvallende onthulling over zijn jeugdtrauma: “Daarom doet hij dat met zijn kinderen”
Koning Filip doet opvallende onthulling over zijn jeugdtrauma: “Daarom doet hij dat met zijn kinderen”
Foto: Photonews

Koning Filip is opvallend openhartig geweest. In een gesprek met schoolverlaters heeft hij bekend dat hij als tiener zelf met leerproblemen worstelde. Zijn middelbare schooltijd was daardoor allesbehalve een pretje.

“Dit boek is gemaakt voor iedereen die graag zou willen afvallen, maar bij wie het maar niet wil lukken. Na de korte en duidelijk onderbouwde inleiding door William Cortvriendt kun je de theorie meteen omzetten in de praktijk met de heerlijke recepten van Pascale Naessens. Recepten voor iedere dag: voor ontbijt, lunch en diner. Lekker eten en toch afslanken. Met deze recepten zal het lukken”, luidt het.

“Veel mensen denken dat je minder calorieën moet eten en meer moet bewegen om te vermageren, maar velen weten uit eigen ervaring dat deze theorie niet klopt. De oorzaak van overgewicht is meestal niet dat we te veel, maar wel dat we de verkeerde voeding eten.”

“De remedie is daarom eenvoudig: verander datgene wat je eet! Je zult er versteld van staan hoe eenvoudig deze recepten te bereiden zijn, hoe heerlijk het eten is, en vooral, hoe snel je vanaf nu je overtollige gewicht blijvend zult kwijtraken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.