Herman Brusselmans gaat voor opmerkelijke nieuwe carrière

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Herman Brusselmans gaat zijn carrière een verrassende, nieuwe wending geven. Hij gaat voortaan ook in een call center werken.

Voor de Nederlandse tv weliswaar. Vanaf zondag 30 juni start op de Nederlandse zender BNNVARA een gloednieuw programma: ‘Celebrity Call Centre’. Bekende Nederlanders en twee bekende Vlamingen zullen anonieme bellers die met een prangend probleem zitten met raad en daad bijstaan. De twee bekende Vlamingen die hieraan gaan meewerken zijn Herman Brusselmans en Evi Hanssen.

Bellers kunnen echt met élk probleem terecht bij deze bekende koppen. Het gaan dan om vragen als “Ik heb twee kinderen, maar eigenlijk had ik ze liever niet gehad.”, “Zal ik een maagverkleining laten doen of niet?”, “Ik ben jong en eenzaam. Hoe maak ik vrienden?” , “Ik erger mij aan de buurman die mijn heg continu snoeit. Wat doe ik hiertegen?”

De beroemdheden reageren vanuit hun eigen persoonlijke ervaringen, en tussen de telefoontjes door praten ze met elkaar over de onderwerpen die aan bod komen.