Maarten uit ‘Down The Road’ heeft geweldig nieuws: "Ik was totaal verrast"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Eén
Maarten De Gryse, die we kennen uit tweede seizoen van ‘Down The Road’, is verzot op dancemuziek. Hij heeft een geweldige verrassing gekregen van zijn idool Regi. Maarten mocht namelijk meespelen in zijn nieuwste videoclip voor de single ‘Summer Life’.

De twee ontmoetten elkaar tijdens de MIA’s. Maarten mocht toen samen met Dieter Coppens de award uitreiken voor ‘Beste dance’. “Ik won toen niet. Maar Maarten - die een superfan is van mij - is er alsnog in geslaagd om dat beeldje heel even aan mij te geven”, lacht Regi. "We hebben die avond nog een hele tijd met elkaar gebabbeld en het klikte.”

“Het nummer gaat over het mooie leven in de zomer, maar ik wilde vermijden dat het een typische Ibiza-clip werd met vrouwen in bikini. Ik wilde iets origineels doen. Toen kwam ik op het idee om Maarten te vragen. Voor hem was het echt een verrassing, want we hebben hem pas de dag zelf verteld dat we een clip gingen opnemen. Maarten was onmiddellijk enthousiast.”

Regi is echt ne coole”, klinkt het bij Maarten. “Hij heeft mij één van de mooiste dagen van mijn leven bezorgd. Ik was echt verrast. Voor de clip moest ik bij Regi in de auto stappen en barbecueën. Of ik schrik had om iets verkeerd te doen? Nee, gij. Ge hebt het of ge hebt het niet, hé. En ik heb het. Regi mag mij dan ook altijd vragen om nog eens in een clip mee te doen. Ik kan dat goed. Ik ben nu vooral blij dat ‘Summer Life’ uit is, want ik vond het moeilijk om mijn mond te houden.”