Sandrine André zorgt voor de grootste verwarring bij fans over seizoensfinale: "Niet Iris sterft, maar wel zij"
PMN
Sandrine André zorgt voor de grootste verwarring bij fans over seizoensfinale: "Niet Iris sterft, maar wel zij"
Foto: Medialaan

Gisteren is er een foto uitgelekt waarop we Mathias zien met een pistool in zijn handen en Marie die aan het wenen is. Het doet het ergste vermoeden.

Koen en Valerie hebben besloten om te verhuizen. Ze verhuizen van Heffen, een deelgemeente van Mechelen, naar Gent. 

"Dit is een logische volgende stap", aldus het koppel in Het Laatste Nieuws. "Nono (12) gaat in september naar het eerste middelbaar, en Zita (13) wil een nieuwe studierichting volgen waarvoor ze sowieso van school moet veranderen. 't Was dus nu of nooit."

Voor Valerie is het een terugkeer naar haar thuisstad. "Helemaal tof, natuurlijk", zegt ze. "Ja, Koen volgt mij nu eens. Maar ik heb destijds voor hem hetzelfde gedaan."

En ook Koen ziet een verhuis naar Gent wel zitten. "Het plaatje klopt perfect. We kennen in Gent al veel mensen, onze beste vrienden wonen in de buurt. Het is ook een fantastische stad, die we met plezier samen zullen ontdekken."

De verhuisplannen van het koppel zijn niet nieuw. "We dachten al langer aan verhuizen. Maar dan zetten we het weer uit ons hoofd, omwille van Zita en Nono. Nu kwam het nog eens ter sprake, en dan hebben we dat vrij democratisch - met de familie - besproken."

Over enkele weken verhuizen ze al. "Alles is tot in de puntjes geregeld", blikt Valerie al vooruit. "Het moet in de grote vakantie gebeuren, zodat we met een gerust gemoed aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. Maar we zouden wel dringend eens moeten beginnen inpakken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.