Er komt kritiek op plannen van VTM: “Het zoveelste flutprogramma”

bron: Het Laatste Nieuws/VTM
door: Redactie
Vandaag maakte VTM een nieuw programma bekend dat deze zomer zal uitgezonden worden. Het zal ‘Goed verlof’ heten en gepresenteerd worden door Guga Baúl en zijn partner, actrice Tine Embrechts.

“Eerste hulp bij vakantiestress”, dat is het concept van dit programma dat deze zomer te zien zal zijn op VTM. Hoe vind je een vakantiebestemming die echt iedereen kan bekoren? In ‘Goed verlof’ gaan Tine en Guga elke dag een ander duo helpen om hun ideale vakantie te vinden.

“Voor ons met ons gezin van 4 kinderen is dit een heel herkenbare situatie”, vertelt Tine. “Het is nu half juni en we hebben nog steeds geen reis geboekt omdat we er zelf niet uit geraken wat een leuke plek is om met 2 pubers, een kleuter en een baby naartoe te gaan en te zorgen dat ook wij 2 nog wat ontspanning hebben.”

Wanneer het programma precies wordt uitgezonden is niet bekend. Maar het zal later deze zomer te zien zijn, dat staat wel vast. Echt heel enthousiast wordt het programma voorlopig niet onthaald:

“Weer een programma maar geen mens op zit te wachten…”, vindt iemand. “Het zoveelste flutprogramma waarin BV’s eens lekker op verlof gaan en wat onnozelheden uitkramen”, “TV-makers maken blijkbaar enkel nog programma’s om zelf op reis te kunnen gaan. Dan is er natuurlijk geld te kort voor serieuze programma’s”, klinkt het kritisch.