Na alle miserie alweer veel pech voor zangeres Xandee

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zangeres Xandee heeft de voorbije jaren veel ellende gekend. Het leek terug de goede kant op te gaan, maar nu heeft ze opnieuw slecht nieuws te melden.

De voorbije jaren zijn een lijdensweg geweest voor zangeres Xandee. Ze ging verschillende operaties, waaronder verschillende zware hartoperaties en meerdere ingrepen aan haar benen. Niet veel later werd een tumor in haar baarmoeder gevonden, waarvoor ze ook verschillende keren onder het mes moest. Bovendien kreeg de zangeres dan ook nog het verlies van haar mama te verwerken, die overleed aan longkanker. Haar toenmalige vriend Jorg had een punt gezet achter hun relatie, en de zangeres vocht tegen een depressie.

Vorig jaar leek het op een bepaald moment toch een beetje te keren voor Xandee. Ze kondigde aan dat ze een nieuwe vriend had, Kris. “Er is weer sprake van verliefdheid’, vertelde Xandee toen. ‘Ik heb Kris in het ziekenhuis leren kennen en de vonken sprongen over. Dat gevoel van verliefd zijn geeft mij vleugels. Het klikt echt, ook met mijn twee dochters. Kris geeft me heel veel steun en moed. Het is nog pril maar ik kan je nu al zeggen dat ik met Kris oud hoop te worden.”

Aan deze relatie met Kris is jammer genoeg al een einde gekomen. Xandee heeft de foto’s van hen samen van de social media verwijderd.

Tags xandee