Acteur heeft grote bedenkingen over Familie: “Dat moeten de makers zelf maar weten”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
In soapland vond er een grote transfer plaats. Slechterik Stan uit Familie zal voortaan boksleraar Jasper spelen in Thuis. Acteur Kristof Verhassel twijfelt of de makers van Familie wel realistisch bezig zijn.

Afpersing, stalking van zijn ex - vriendin, moordpogingen, aanrijding met vluchtmisdrijf waardoor Kirsten verlamd werd voor de rest van haar leven, agressief gedrag,… Stan, gespeeld door Kristof Verhassel, was allesbehalve een braaf koorknaapje in Familie. Hij speelde iets meer dan drie jaar in de reeks. In november 2018 verscheen hij voor de laatste keer.

Had Stan met zo’n palmares eigenlijk niet in de gevangenis moeten zitten? “Stan was vrij met een enkelband wegens goed gedrag”, zegt Kristof Verhassel in Het Nieuwsblad. “Ik twijfel of die straf echt in verhouding staat tot wat Stan heeft uitgespookt, maar dat laat ik aan de schrijvers van de reeks. Voor hen is Stan vrij met een enkelband en zeker niet dood. Personages sterven tegenwoordig niet meer zo vaak als vroeger, de makers houden graag alle opties open.”

Kristof is vanaf vanavond in Thuis te zien als boksleraar Jasper Berens.