Bekende dame is enorm teleurgesteld over het ‘probleem’ van James Cooke: “Ik zou graag eens met hem in bed duiken”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke valt blijkbaar in de smaak bij oudere dames. Hij doet het hart van ‘Rosa Vermeulen’ uit Erpe-Mere sneller slaan.

Acteur Walter Baele kruipt 25 jaar na haar debuut op tv nog eens in de huid van zijn legendarisch personage Rosa Vermeulen. Hij gaat een theatershow spelen die ’90 rozen voor Rosa’ zal heten. De première zal plaatsvinden op 8 mei volgend jaar, in het Antwerps Theater Elckerlyc. Ook haar zoon Modest, gespeeld door acteur Kurt Defranq, zal opnieuw van de partij zijn. Het nieuws over de theatershow werd bekend gemaakt in Erpe-Mere, het dorp waar Rosa zogezegd woont. Ze vierden haar (fictieve) 90ste verjaardag.

Rosa en haar zoon Modest waren in 1995 en 1996 heel populaire tv – figuren. In hun programma ontvingen ze elke week een bekende Vlaming bij hen op de sofa voor een goed gesprek. Dat zal nu opnieuw het geval zijn in de theatershows. “Het wordt een show met koffie, cake, BV’s en een showtrap”, aldus Rosa.

Wie ze allemaal wilt uitnodigen? “Niels Debladblazer”, zegt ze vastberaden. “Van die zanger is ze zot”, verduidelijkt haar zoon. “En moest er geen ‘probleemke’ mee zijn, James Cooke. Hem wil ik ook eens uitnodigen. Ik zou daarmee in bed willen liggen. Hij doet mijn hart sneller slaan”, besluit de kranige dame.

(Foto: Photonews)