‘Grillmasters’ – chef Seppe Nobels haalt fors uit naar klanten: “Ze stonken, waren arrogant en ongemanierd”
‘Grillmasters’ – chef Seppe Nobels haalt fors uit naar klanten: “Ze stonken, waren arrogant en ongemanierd”
Foto: Photonews

Chef Seppe Nobels die te zien is in het VIER – programma ‘Grillmasters’ heeft op de sociale media fel uitgehaald naar klanten. Dit deed omdat hij niet akkoord was met hun slechte recensie.

Kate is met haar kinderen naar een buitenverblijf in Northfolk vertrokken. Daar kan ze in alle rust herstellen van de bevalling en tijd doorbrengen met haar drie kinderen. 

Kate verblijft met haar kinderen in het landhuis Ammer Hall. Het landhuis heeft onder meer tien slaapkamers, een heel grote tuin en enkele tennisbanen. De ideale plaats dus voor Kate om even te relaxen en te genieten van haar gezin.

School
De verwachting is dat Kate dit weekend terug naar Londen zal keren. George en Charlotte worden maandag immers op school verwacht. Er zal ook een vliegverbod afgekondigd worden voor Londen.

Kate zien we volgende week allicht terug in het openbaar verschijnen met haar kinderen George en Charlotte. Dan is er de verjaardag van The Queen. De kleine Louis zal er niet bij zijn. Hij zal opgevangen worden door oppas Marie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.