‘Grillmasters’ – chef Seppe Nobels haalt fors uit naar klanten: “Ze stonken, waren arrogant en ongemanierd”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Chef Seppe Nobels die te zien is in het VIER – programma ‘Grillmasters’ heeft op de sociale media fel uitgehaald naar klanten. Dit deed omdat hij niet akkoord was met hun slechte recensie.

Het restaurant waarvan Seppe mede – zaakvoerder is, groentenrestaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen, had van klanten maar één bolletje gekregen op TripAdvisor. Ze hadden ook een heel negatieve beoordeling geschreven over hun etentje in het restaurant:

“Wie zegt dat dit het beste groentenrestaurant van België is, heeft het volledig mis. Drie groenten voorgeschoteld gekregen: koude wortelen, broccoli en venkel. Heel origineel! Het restaurant is net een kantine waar je snel weer weg moet. Alles wordt in een recordtempo opgediend. Heel ongezellig en onpersoonlijk. Alles was ondermaats buiten de lekkere Limburgse wijn. Mij zien ze daar NOOIT meer terug.”

Seppe was het absoluut niet eens met deze negatieve commentaar, en haalde op Instagram fors uit naar deze klanten: “Dit was het meest foute koppel ooit. De tafels rond deze mensen vonden het heerlijk toen ze vertrokken. ‘Dit is een verlossing’ riep iemand luid toen de deur dichtviel met een luide knal. Ze stonken, waren arrogant en ongemanierd. De andere 55 gasten waren die avond heel dankbaar en tevreden. Waar kunnen wij onze klachten neerpennen?”