‘Pommeline is er nog altijd slecht van nadat ze dit te horen kreeg van Fabrizio’
PMN
‘Pommeline is er nog altijd slecht van nadat ze dit te horen kreeg van Fabrizio’
Foto: Instagram

Pommeline en Fabrizio zijn geen koppel meer. Er komt dus logischerwijs ook geen huwelijk meer.

Emma passeerde woensdagochtend rond 7.50 uur woensdagmorgen in de Spinnerijkaai op weg naar haar school in Kortrijk. Daar kwam toen ook een chauffeur voorbij gereden.

In de remmen
“Die auto reed me met hoge snelheid rakelings voorbij”, vertelt Emma aan VTM-Nieuws. “Omdat ik geschrokken was, stak ik mijn hand omhoog om hem duidelijk te maken dat hij me bijna omver had gereden. Daarna ging hij voor mij tot twee keer toe in de remmen, waardoor ook ik telkens hard moest remmen."

Fietspad
Emma kreeg terecht schrik en ging het op fietspad rijden. Maar ook daar was niet veilig voor de wegpiraat. “Daarna kwam hij naast mij rijden en riep dat ik niet zoveel plaats moest innemen. Hij ging vervolgens zelf met zijn auto op het fietspad rijden.” 

Harde klappen
“Toen ging hij voor een derde keer op de rem staan. Ik kon niet anders dan afstappen van mijn brommer, anders was ik gevallen. Op dat moment stapte die man uit en gaf mij twee harde klappen tegen mijn helm.” 

Struiken
“Ik duwde hem weg, maar hij trok me de grond binnen en duwde me in de struiken. Ook toen sloeg hij me nog een paar keer. Daarna stapte hij terug in zijn auto en reed weg. Ik kon nog net overeind krabbelen en de eerste drie letters van zijn nummerplaat noteren.”

Veel pijn
”Woensdag voelde ik nog niet veel pijn en ben ik naar school gegaan, want ik had een toets. In de namiddag ging ik nog werken in de winkel van mijn ouders maar ’s avonds kreeg ik plots last van mijn nek. Ik ben meteen naar de dokter gegaan. Die stelde vast dat ik een whiplash heb overgehouden aan de klappen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.