Koen Crucke was niet welkom op het huwelijk van Gert Verhulst: hij reageert voor het eerst

bron: Het Laatste Nieuws/Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Twee weken geleden raakte bekend dat Studio 100 – baas Gert Verhulst stiekem in het huwelijksbootje was gestapt met zijn partner Ellen Callebout. Koen Crucke kreeg geen uitnodiging voor het huwelijk.

Over het huwelijk van Gert Verhulst zijn weinig details bekend. Zijn gasten kregen een strikte zwijgplicht opgelegd. Wat we wel weten is dat Gert en Ellen kozen voor een heel intiem feestje, voor een select groepje familie en vrienden. James Cooke was uiteraard van de partij, alsook Luc Appermont. Maar het was des te opvallender wie er niet aanwezig was: Walter De Donder en Koen Crucke, met wie Gert al jaren samenwerkt, hadden geen uitnodiging gekregen.

In Dag Allemaal reageert Koen Crucke nu voor het eerst. “Och, ik kan begrijpen dat Gert en Ellen dit feest beperkt en privé wilden houden”, zegt hij. “Als hij er één uitnodigt, moet hij er duizend vragen. Ik wist dat hun trouwdag er zat aan te komen, want Gert vierde vorige maand al z’n vrijgezellenavond in Las Vegas. Het is Gert ten voeten uit dat hij de exacte datum tot op het laatste moment geheimhield. Ach, ik hoop dat het voor Gert en Ellen een supergezellige dag is geweest.”

Boos is Koen niet. “Waarom zou ik boos zijn? We hebben met de cast van de Samson & Gert-shows elk jaar onze mannenavonden, en Gert trakteert ons elk jaar op een etentje met de beste wijnen en champagne erbij. En wie weet doet hij deze week nog iets voor ons. We nemen de zomerclip van Samson & Gert op, en ik vermoed dat Gert daar nog een verrassingsfeestje voorziet. Zo’n gelegenheid zal hij niet laten voorbijgaan”, besluit Koen.