Bab Buelens heeft heel slecht nieuws over Familie

bron: Het Laatste Nieuws/Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Bab Buelens vertolkt al bijna 5 jaar de rol van Emma Verdonck in Familie. Vandaag werd bekend dat Bab uit de VTM - soap stapt.

Heel slecht nieuws van Bab Buelens. Ze verlaat Familie. "Het voelt als een liefdesbreuk", zegt Bab in Dag Allemaal. "Het was oorspronkelijk als een gastrol bedoeld. Maar toen bleek dat ik langer zou blijven, heb ik wel uitdrukkelijk gevraagd om mij een échte soapverhaallijn te geven. Er was de tienerzwangerschap, ik werd aangereden en was een tijd verlamd, mijn vader heeft mij geslagen, mijn vriend is gigolo geweest, ik heb kinderen ontvoerd, ik ben vreemdgegaan met Lucas... Twee keer zelfs. Ik denk dat de scenaristen echt niet meer wisten wat ze nog konden doen met Emma."

Bab was zelf akkoord met een vertrek uit Familie. “In oktober heb ik met de bazen een gesprek gehad over hoe het nu verder moest, en zowel voor hen als voor mij was het duidelijk dat het wel goed was geweest. Ik ga iedereen heel hard missen, maar ik voel wel: ik ben jong, het is goed dat ik nu de kans krijg om eindelijk weer andere dingen te gaan ontdekken. Dus ik ben ook heel opgetogen", aldus Bab. 

Vier jaar en elf maanden vertolkte ze de rol van Emma, maar daar komt dus nu een einde aan. De actrice heeft haar laatste opnamedag al achter de rug.