Op deze heel speciale manier leerde Belle Perez haar man Wout kennen

bron: Showbizzsite/Radio 2
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Belle Perez is ondertussen 3 jaar getrouwd met haar man Wout. Ze leerden elkaar op een bijzondere manier kennen.

“Wout en ik, wij hebben elkaar leren kennen door gemeenschappelijke vrienden”, vertelt Belle Perez op Radio 2. “Zij hebben ons bij elkaar gebracht. Het was een blind date, in een restaurant van vrienden in Neerpelt. Ze deden toen heel vreemd. Ze deden heel geheimzinnig. Ze antwoordden dat we nog op iemand aan het wachten waren. Ik vroeg hen: dat is toch niet Wouter de juwelier? En die bleek dus nog onderweg te zijn. Dat kun je niet menen, zei ik.”

“Uiteindelijk komt Wout binnen in het restaurant. Veel te laat, want hij had er helemaal geen flauw benul van dat ik ook in het restaurant zat te wachten. Ik had daar toen helemaal geen zin in, ik wou gewoon een beetje genieten. En dan wordt je daar toch bij iemand neergezet waar je dan een ontzettende klik mee blijkt te hebben.”

“Het eerste moment dacht ik over hem ‘wat een arrogante’, en hij had dat bij mij blijkbaar ook. We hadden allebei een moeilijke periode achter de rug, dus we konden onze gevoelens blokkeren. Maar we zijn nog een paar keer gaan daten met vrienden erbij, en uiteindelijk heeft hij pas na 3 weken mijn telefoonnummer gevraagd. Dat vond ik zo lief. Hij vertrok enkele dagen naar Italië, en toen besefte ik dat hij bij mij hoorde en ik hem niet meer wou loslaten.”

“Hij is rechtstreeks vanuit Italië naar mijn appartement gereden, hij is daar ’s morgens toegekomen. Hij belde mij op en vroeg of ik zin had in ontbijt op bed. Ik was verbaasd omdat ik dacht dat hij in Italië zat. Hij zei: ga eens op jouw balkon staan. Ik keek naar buiten, en daar zat hij op zijn motorkap, met een zak croissants. Hij is naar boven gekomen en is nooit meer vertrokken”, lacht Belle.