Jasmijn Van Hoof zit er niet op te wachten: “Dat wil ik niet samen met mijn lief doen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Jasmijn Van Hoof (28) speelt in Familie de rol van Stefanie. In echte leven woont ze samen met haar vriend Pieter-Jan.

Jasmijn Van Hoof en Pieter-Jan zijn al snel gaan samenwonen. “Vooral uit praktische overwegingen. Het valt heel goed mee. We hebben dezelfde ideeën over hoe we onze vrije tijd willen invullen. Er is weinig onenigheid. In mijn vorige relatie was dat anders, mijn ex en ik hadden een verschillend energieniveau”, vertelt Jasmijn in TV-Story.

“Ik ken Pieter-Jan al van bij de filmschool. We hadden toen nauwelijks contact met elkaar. Maar nadat ik had gereageerd op een filmpje dat hij had gemaakt, zijn we aan de praat geraakt. Pieter-Jan en ik willen graag op reis naar Thailand, maar we schuiven de organisatie op de lange baan. Als we geen betaalbare tickets vinden, wordt het een roadtrip door Zwitserland.”

Pieter-Jan werkt als lichtman. Misschien staan ze binnenkort samen op de set van Familie? “Nee, en dat moet ook niet. Ik vind het ijn dat we elk ons eigen ding hebben, zo hebben we ’s avonds nog iets om over te praten. Het voordeel aan het feit dat we allebei in dezelfde sector zitten, is dat er veel wederzijds begrip is. Ik zal me nooit druk maken als zijn werkdag uitloopt, of omgekeerd”, besluit Jasmijn.