Na de storm aan kritiek: Eva Daeleman vlucht weg uit Oostende

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ex – radiopresentatrice Eva Daeleman kwam vorige week in een storm terecht nadat ze kritiek had geuit op het nachtlawaai in Oostende. Ze blijkt nu de stad ontvlucht te zijn.

Eva Daeleman verhuisde een tijdje geleden van Mechelen naar Oostende, omdat ze nood had aan ‘rust en stilte’. Vorige week uitte ze kritiek op de sociale media. “Wonen aan zee? Da’s de max! Zeker op dagen als vandaag”, schreef ze. “Maar er is wel nog heel wat werk wat het nachtlawaai in de stad betreft. Doet pijn aan ons hart en onze slaap… Hopelijk beterschap op komst.”

Haar post verspreidde zich al snel over de sociale media. Vele Oostendenaars stoorden zich aan haar kritiek. Sommigen vinden het maar meer dan normaal dat als je in de uitgaansbuurt gaat wonen, dat je al eens last kunnen hebben van wat meer lawaai. Al grappend wilden ze een tegenreactie organiseren: ‘Fanfare tegen nachtlawaai met Eva Daeleman’. Anderen stelden dan weer een petitie op om Eva te verbannen uit Oostende.

Op sociale media kreeg Eva de wind van voren. Sommigen reageerden met een grapje, anderen begonnen haar uit te schelden. Eva reageerde: “Ik ben pro plezier, feest en het leven vieren. Ik vind het spijtig dat mensen zo dreigend reageren. Ik voel me nu bedreigd en onveilig. Oostende is een prachtige stad en ik woon hier graag. Ik hou van het bruisen en de golven. Ik wens dat de stad op een vredevolle manier mag groeien met respect voor elke inwoner.”

Maar nu lijken en Eva en haar vriend de stad dus toch ontvlucht te zijn. “Gezinneke, vers ondergoed en wetsuits ingeladen”, klonk het. Hun bestemming? Die is onbekend.