VTM Nieuws - anker Birgit Van Mol kreeg een droevig verlies te verwerken: “Maar hier vind ik troost”
VTM Nieuws - anker Birgit Van Mol kreeg een droevig verlies te verwerken: “Maar hier vind ik troost”
Foto: Medialaan

VTM Nieuws – anker Birgit Van Mol heeft vorige week pijnlijk afscheid moeten nemen. Maar ze vindt steun, heeft ze laten weten.

Kirsten maakte vorige maand bekend dat ze zwanger is van haar ex-verloofde Koen Ambroos. De bedoeling is dat ze het kindje alleen gaat opvoeden.

Maar nu kreeg Kirsten vreselijk nieuws te horen. Het kindje is niet levensvatbaar. “Hier lig je dan in mijn buikje, al enkele tijd levensloos, lieve Annah, niemand wist dat je een hartafwijking had en het gevoel dat je nu al een tijdlang dood in mijn buik verder leeft is heel naar maar ik denk en geloof echt dat je gewoon geen afscheid van je mama kan nemen”, zo schrijft Kirsten op Facebook.

"Het gevoel dat ze aan het rotten is in mijn buik"
“Het gevoel dat mijn dochtertje Annah aan het rotten is in mijn buik is de meeste afschuwelijke gedachte die ik ooit heb meegemaakt... Wetende dat ik op wc ga moeten bevallen heel weldra van jou, mijn ongeboren kindje dat levensloos is. RIP Annah Janssens.”

“Ik hou van jou, kusje mama. Je had alles voetjes, teentjes, oogjes, oortjes, neusje, handjes, een hart, alle organen, je was zo mooi”, besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.