Sterft Maxime De Winne in seizoensfinale van Familie? Hij geeft zelf het antwoord

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Op vrijdag 28 juni is het zover. Dan is er de grote seizoensfinale van Familie. Er staat weer heel wat te gebeuren.

Maxime De Winne speelt in Familie de rol van Quinten. Zijn personage Quinten is momenteel erg gelukkig met Hanne. "En ze gaan nog gelukkiger worden", verklapt de acteur aan Showbizzsite.

"Men verwacht van een seizoensfinale dat het heel spannend wordt. Het mag nog wel iets meer worden tussen Quinten en Hanne dan elkaar alleen maar verliefde kusjes te geven. Het wordt tijd dat de spanning wordt opgedreven. Wat zouden de mensen willen wat er zou gebeuren met Hanne en Quinten? Bij Familie spelen ze met wat ze graag willen zien." Er zou iemand sterven in de seizoensfinale. "Nee, verwacht nu niet dat Quinten om het leven komt in een spectaculair ongeval of zo. Ik zal ook nog volgend seizoen te zien zijn."

"Een huwelijksaanzoek? Het zou kunnen zijn of misschien wel een zwangerschap? Of we gaan alleen wonen? Of we kopen een cavia? We zijn nu al aan het draaien voor het nieuwe seizoen. Ik ga elke dag met gigantisch veel plezier naar de set. Ik speel heel graag en ik ben benieuwd wat de volgende scenario's gaan zijn.