Christophe Severs neemt drastisch besluit na de dood van zijn vader: “Het moet stoppen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is nu al bijna twee maanden geleden dat Paul Severs gestorven is. Voor zijn zoon Christophe blijft het verlies zwaar om dragen.

“Het is nog altijd even onwezenlijk”, licht Christophe Severs toe in Dag Allemaal. “Hij staat nog altijd bij de favorieten in m’n gsm-contacten. Soms wil ik hem bellen… Maar z’n account is nu afgesloten. Gelukkig kan ik z’n stem nog horen op z’n platen en kan ik hem zien op YouTube. Al maakt dat het soms nog veel moeilijker. Als ik hem op YouTube zie, denk ik: hij is er gewoon nog.”

Het wordt morgen voor Christophe de eerst vaderdag zonder zijn vader. “Meestal gaf ik papa voor z’n Vaderdag een assortiment nootjes, of gezonde snacks zoals notenbrood. Dat vond hij allemaal tof. Wat moet ik hem nu geven? (stilte) Waarschijnlijk bloemen voor op z’n graf op het kerkhof van Halle. Z’n urne staat daar nu. Veel fans brengen er een bezoekje. Ja, voor hen is het ook zwaar.”

“Ik merk dat, want veel mensen komen bij mij aankloppen om hun verdriet te delen. Maar ik moet ze vaak teleurstellen. Na de begrafenis heb ik meer dan 11.000 bidprentjes opgestuurd naar de fans. Maar op een gegeven moment moet je daarmee stoppen en moet je de draad van ’t leven weer oppakken."