“Wat Meghan Markle gedaan heeft bij Donald Trump, kan echt niet door de beugel”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er is een rel ontstaan in Groot-Brittannië. Het zal je allicht niet verwonderen dat de rel veroorzaakt is door Meghan Markle.

President Donald Trump bracht deze week een bezoek aan Londen. Aanvankelijk zou de 72-jarige president van de Verenigde Staten ook Meghan Markle en prins Harry ontmoeten, maar die ontmoeting ging niet door.

Meghan liet weten dat ze toch niet zou komen opdagen voor de lunch. Omdat ze het te druk heeft met baby Archie. “Maar dat is flauw excuus”, klinkt bij de royaltywatchers in TV- Familie. “Meghan kan makkelijk haar zoontje even aan haar moeder Doria toevertrouwen. Dat ze nu ook al.”
(Lees verder onder de foto)

Beledigd
“Meghan wil gewoon niet komen. Ze is een fervente tegenstander van Trump. Tijdens de presidentsverkiezingen koos ze partij voor Hillary Clinton en nadien uitte ze vaak kritiek op Trump. Ze wil niet met hem aan tafel zitten.”

“En dat kan ze eigenlijk niet maken. Meghan is nu een royal. Ze moet haar politieke voorkeur laten varen voor het belang van het land. Die lunch is heel belangrijk voor Engeland. Maar wat doet Meghan? Ze schoffeert de president. Trump voelt zich natuurlijk beledigd."