‘Koning Albert te zien op schokkende foto’

bron: P-Magazine
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koning Albert vierde deze week zijn 85ste verjaardag. Al zou het niet zo goed gesteld zijn met zijn gezondheid.

De zaak omtrent Delphine Boël weegt door. En P-Magazine pakt uit met nog meer schokkend nieuws over de vorst. Zo zou koning Albert zich ook vergrepen hebben aan minderjarige meisjes.

P-Magazine schrijft dat gangster Michel Nihoul, toch één van de verdachten in het dossier Dutroux, foto’s heeft van een feestje in de jaren ‘80. ‘Op de foto’s zou te zien zijn hoe Albert van jetje geeft met een meisje van 16. Er zijn overigens ook nog andere getuigen die beweren dat Albert begin jaren tachtig geregeld aanwezig was op dubbelpikante feestjes in die club’, staat er te lezen.

‘Bronnen die eveneens bevestigen dat er daar minderjarigen aanwezig waren. Dat Albert onkuise dingen deed met die minderjarigen willen ze dan weer niet gezegd. De kans is reëel dat Michel Nihoul naast een oplichter ook een leugenaar is. Maar twee dingen staan vast: Albert had op zijn minst weet van het feit dat er minderjarige meisjes aanwezig waren. Twee: hij ging niet naar dergelijke vogelfestijnen om enkel een Duveltje te drinken.'