Herman Brusselmans gaat door op zijn elan: “Het is bullshit wat ze zeggen over de Syrische vluchtelingen in ons land”

bron: Humo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Herman Brusselmans haalde stevig uit in zijn column in Humo. Hij noemde de leden van Vlaams Belang onder meer ‘verwerpelijke klootzakken’.

Herman Brusselmans is echt kwaad. “We leven in zowat het beste land ter wereld en dan stemmen ze op zo’n partij. Ik ben het beu dat mensen op welke manier dan ook uitgesloten worden. Die haatbrieven in Aalst: het lijkt alsof ze al aan de macht zijn en een dictatuur hebben geïnstalleerd. En wie Marokkaans, zwart of lesbisch is: fuck off!”, reageert Herman op zijn column in Humo.

De mensen zijn boos op de politiek. “Foert waartegen? Wat is er mis in België? Ik hoorde iemand zeggen: ‘Mijn vader is ziek en die krijgt maar zoveel van het ziekenfonds, en hij heeft maar een pensioentje van 1.200 euro, en al die vreemdelingen krijgen 2.000 euro per maand.’ Dat is bullshit. Ze staan die Syrische vluchtelingen niet aan de grens met een dikke cheque op te wachten, integendeel.”

Van mij mogen Tom Van Grieken en Gerolf Annemans gerust mee aan tafel zitten in al die programma’s. Dries Van Langenhove is iets anders: die komt pas kijken, en hij zit 100 procent te liegen. Die pipo moet je nooit meer uitnodigen. Nérgens. En dat jongste parlementslid, die Filip Brusselmans, ook niet. Iemand die zegt dat holebi’s abnormaal zijn, moet je nooit meer aan het woord laten."