‘Daarom is dit tv-programma een flop: Kijkers willen hen naakt zien en dat gebeurt nu niet’
PMN
‘Daarom is dit tv-programma een flop: Kijkers willen hen naakt zien en dat gebeurt nu niet’
Foto: VIER

Er is de laatste tijd al heel wat gezegd en geschreven over ‘Love Island’. Het programma kan maar niet overtuigen.

We zijn op minder dan een maand van de seizoensfinale. Sandrine André, die de rol van Véronique speelt, postte onlangs nog een foto van haar in het vliegtuig. Naast haar zat een man die duidelijk niet herkenbaar op de foto wilde komen, Kürt Rogiers?

“Nochtans krijgt iedereen de vraag om te zwijgen over de seizoensfinale”, reageert Jef in Dag Allemaal. “We proberen ons daar ook aan te houden. Sandrine André zette wel een selfie met Kürt Rogiers in een vliegtuig op Instagram. Die foto suggereert dat het weer wat lijkt te worden tussen Veronique en Lars. Ik vraag aan mijn bazen altijd eerst toelating voor ik `gevoelige' foto's online zet. Ik vermoed dat mijn collega's dat ook doen. Zodus…”

“De fans kunnen nu beginnen te speculeren, want ze weten nog altijd niet waaróm die twee op een vliegtuig zaten en waar ze naartoe vlogen. Ik vind het ook niet erg dat de kker nu al weet dat Martine Jonckheere opnieuw haar opwachting zal maken in de serie. Maar wanneer, hoe en waarom: daarvoor met je wel blijven kijken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.