Meghan spelt haar man Harry de les: “Ik wil niet dat je hem nog ziet”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Als Meghan Markle in het openbaar verschijnt, is ze altijd zeer vriendelijk en goedlachs. Het staat in schril contrast met de persoon die ze thuis is.

Model Lizzie Cundy leerde Meghan Markle in 2013 kennen. De twee raakten goed bevriend. Intussen staat hun vriendschap op een laag pitje want Lizzie deed haar boekje open bij talkRADIO.

“Meghan draagt duidelijk de broek in Frogmore Cottage (de woonst van het koninklijke koppel, nvdr). Ze houdt grote kuis in de vriendenkring van Harry”, citeert Het Laatste Nieuws haar.

Cundy behoort ook tot de vriendenkring van prins Harry. “Ik ken zelfs een van zijn beste vrienden, en ze vertellen allemaal hetzelfde: Meghan probeert iedereen die ze een ‘slechte invloed’ op haar man vindt uit zijn leven te weren.”
(Lees verder onder de foto)


 

Geen contact meer
Zo wil Meghan niet meer dat Harry nog contact heeft met een vriend waarmee hij in 2012 samen naar Las Vegas trok. Harry, die toen in zijn wilde jaren zat, nam met zijn vriend deel aan een partijtje strippool, waar hij niet zo goed in was. 

De naaktfoto’s die genomen werd lekten al snel uit. De Britse koninklijke familie schaamde zich diep voor het gedrag van de prins. Het is een vriend waarvan Meghan niet wil dat Harry nog contact heeft met hem.