Pommeline en Fabrizio bevestigen eindelijk de geruchten: dit is er aan de hand

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Na maandenlange geruchten hebben Pommeline en Fabrizio eindelijk het nieuws bevestigd. Ze kondigden aan te zullen deelnemen aan ‘Temptation Island VIPS’.

Er deden al lang geruchten de ronde dat Pommeline en Fabrizion zouden deelnemen aan het programma, en dat hebben ze nu dus ook officieel bevestigd. Ze waren in het verleden allebei al eens verleider in de gewone versie van Temptation Island. Maar nu gaan ze in het programma dus hun relatie aan een ultieme test onderwerpen.

De opnames van het programma zijn ondertussen afgelopen. Nu rest er dus nog de vraag of de relatie van Pommeline en Fabrizio de test overleefd heeft. Door de zwijgplicht die ze kregen opgelegd waren de twee de voorbije maanden abnormaal stil op de sociale media, waardoor mensen zich al begonnen af te vragen of de twee uit elkaar waren. Ondertussen doken er dan ook nog beelden op van Pommeline die een tattoo van Fabrizio’s naam liet verwijderen, en een foto van Fabrizio die gespot werd op het strand met een andere vrouw. Dat belooft niet veel goeds, maar we kunnen verkeerd zijn natuurlijk…

Temptation Vips begint is vanaf donderdag 27 juni elke week te zien op Videoland.