Pascale Naessens: “Deze wrede reactie kreeg Paul toen hij mij aan zijn omgeving voorstelde”

bron: Humo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Pascale Naessens is net 50 geworden, en is al 25 jaar getrouwd met Paul Jambers. In het begin van hun relatie kregen ze veel negatieve commentaren te verwerken.

Pascale heeft ooit op het punt gestaan om haar relatie met Paul te beëindigen omdat zij zoveel kritiek kreeg van vrienden en familie. Dat deed haar even twijfelen. Maar uiteindelijk trok ze zich van de commentaren niets aan en ging er gewoon voor. “Ik dacht, foert, ik hou van die man!”, vertelt ze.

Ook Paul kreeg in het begin van hun relatie negatieve reacties te horen. “Toen hij me in zijn omgeving voorstelde als zijn nieuwe vriendin, was de reactie meestal: ‘Allee, de volgende…’ Paul zei dan altijd: ‘Ja, maar nu is het anders’, dat vond ik heel fijn.”

Pascale en Paul hadden gelijk om zich van deze commentaren niets aan te trekken. Na 25 jaar zijn ze nog altijd gelukkig getrouwd. “Het belangrijkste voor Paul is dat ik zon en warmte in zijn leven bracht. Ik besef meer en meer dat de liefde tussen ons heel bijzonder is, dat zo’n liefde je vleugels geeft”, besluit ze.