Tom Waes is dolgelukkig: “Fantastisch wat mij nu overkomt”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Acteur en presentator Tom Waes (50) kregen we onlangs te zien in de spannende Vlaams – Nederlandse reeks Undercover. Hij speelde de rol van undercoveragent Bob Lemmens. De reeks is tot grote verbazing van Tom Waes wereldwijd een groot succes.

Undercover speelt zich voornamelijk af rond het Nederlandse Eindhoven en het Belgisch Lommel. De serie is ondertussen ook op Netflix te bekijken, en heeft wereldwijd al miljoenen kijkers bereikt. Die zijn zo enthousiast, dat Tom zijn mailbox ondertussen uitpuilt van de berichten. “Ik sta versteld van mijn eigen succes. Het is echt ongekend wat mij overkomt. Via e-mails ontvang ik uit de hele wereld complimenten. De laatste berichten zijn door kijkers in Mexico gestuurd. ‘Undercover’ is écht een daverend succes! Helaas houdt Netflix geen kijkcijfers bij, maar ik hoor, lees en voel hoe we enorm scoren tussen het gigantische aanbod van films, series en documentaires. Op sociale media zijn we zelfs trending geweest”, aldus Tom Waes in HLN.

“Ik was verrast toen ze mij vroegen om een van de hoofdrollen in ‘Undercover’ te spelen. Mijn acteercarrière stond al jaren stil doordat ik me op het presenteren van tv-programma’s in België en Nederland had gestort. Gelukkig kwam daar verandering in toen mijn productiebedrijf De Mensen mij de kans aanbood om in ‘Undercover’ te gaan spelen. Die rol van Bob is me op het lijf geschreven. Ik heb geen seconde getwijfeld en direct gebeld dat ik dolgraag aan de serie wilde meewerken.”

“Door het succes van ‘Undercover’ komen er zeker nieuwe mogelijkheden, en die ga ik zeker in overweging nemen. Sowieso ben ik van huis uit erg onzeker. Ik wil altijd alles goed doen, de lat ligt hoog. Ik wist van mezelf dat ik zo’n rol zou aankunnen, maar ik was doodsbang voor de publieke opinie”, besluit Tom.

Tags tom waes