"Dit is de reden waarom Yasmine dedstijds zelfmoord pleegde"
PMN
"Dit is de reden waarom Yasmine dedstijds zelfmoord pleegde"
Foto: Photonews

Op 25 juni is het tien jaar geleden dat zangeres Yasmine een einde maakte aan haar leven. Op die dag zendt Eén ook een documentaire over haar uit.

Het is weer waar je heel snel van begint te zweten. Nochtans zijn er wel wat manieren om het zweten bij dit warme weer te beperken. 

DIT ZIJN ENKELE MANIEREN:
1.
Draag geen kleding van die is gemaakt van nylon of polyester zien er vaak prachtig uit, maar de luchtcirculatie in deze kleding is erg slecht. Je kunt beter een shirt dragen dat is gemaakt van katoen, linnen of zijde. In deze stoffen wordt het zweet sneller geabsorbeerd waardoor je lichaam het zweet sneller verdampt.

2. Eet niets pikant. Het gaat je alleen maar harder doen zweten. Ook knoflook, ui, bewerkte voeding en producten waar veel suiker en transvetten inzitten kunnen ervoor zorgen dat je meer gaat zweten. Je kan beter met dit weer verse groenten en fruit eten. Ook meergranenproducten, vis en mager vlees eten kan helpen.

3. Als je zorgt dat je niet te veel cafeïne binnenkrijgt is er niks aan de hand. Drink je gedurende de dag veel dranken waar cafeïne inzitten, dan kun je meer gaan transpireren. Dat is al gebleken uit verschillende studies. Het voorziet je lichaam van adrenaline en dat zorgt dat je lichaamstemperatuur hoger wordt.

4. Wat ook kan helpen is je oksels scheren. Als je haarloze oksels hebt, bereikt meer lucht je huid. De huid koelt daardoor sneller af en zweet verdampt daardoor sneller.

Meer nieuws

Meer nieuws

.