Opgelet! Heftig onweer is gearriveerd: “Zelfs windhoos behoort tot mogelijkheden”
Opgelet! Heftig onweer is gearriveerd: “Zelfs windhoos behoort tot mogelijkheden”
Foto: Photonews

Van 17 uur tot 23 uur geldt in heel het land code oranje. Er kunnen plaatselijk heel hevige onweders zijn. Daarna geldt tot 3 uur vannacht overal code geel. Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd.

Liverpool begon goed aan de wedstrijd, maar moest op het halfuur een eerste tegenslag verwerken. Topschutter Mo Salah moest al na een halfuur spelen geblesseerd het veld verlaten. Hij kwam slecht neer in een duel met Ramos.

Daarna kantelde het wedstrijdbeeld. Liverpool moest even bekomen van die tegenslag en Real Madrid kwam meer in de wedstrijd. Doelpunten vielen er niet in voor de rust.

Na de koffie viel er een pak meer te beleven. Real Madrid kwam via een erg knullig doelpunt op voorsprong. Doelman Karius gooide de bal totaal verkeerd uit, waardoor Benzema de bal maar binnen te tikken had.

Gelukkig voor Karius reageerde Liverpool vrijwel meteen. Mané zorgde vier minuten later al voor de gelijkmaker. Realcoach Zinedine Zidane bracht dan Bale in.

Een gouden wissel want met een prachtige omhaal bracht hij de Koninklijke weer op voorsprong. Liverpool had dan weer pech dan Mané de paal trof.

Bale scoorde uiteindelijk ook nog een tweede keer, na een nieuwe blunder van Karius. Hij kreeg het afstandsschot niet onder controle.

Meer nieuws

Meer nieuws

.