“Als je dat niet hoort bij Ibe uit ‘The Voice’, dan ben je echt wel potdoof”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Ibe Wuyts won ‘The Voice van Vlaanderen’. Een leuke overwinning maar straks prijkt ook Rock Werchter op zijn palmares. Hij mag er meteen een uur het beste van zichzelf geven.

Ibe wil die kans met zijn beide handen grijpen. “Mijn manager belde en vroeg: Zit je neer? Want ik heb zeer groot nieuws. Was ik blij dat ik op een stoel zat, want de ontlading was immens toen ik hoorde dat ik op Rock Werchter mag spelen. Ik had nog maar net aan mijn moeder gezegd dat ik hoopte binnen drie, vier of vijf jaar op Werchter te staan. ­Ongelooflijk”, reageert Ibe in Het Nieuwsblad.

“Ik ben al druk aan het schrijven geweest. Daar zitten nummers bij waar ik tevreden over ben. Ik zal eigen materiaal brengen, aangevuld met een tweetal covers uit The Voice. Er is veel volk, ik ga proberen te laten zien wat ik kan, en ik wil dit momentum grijpen om te tonen dat ik geen eendagsvlieg ben.”
(Lees verder onder de foto) 

Potdoof
“Het zijn grote, onverwachte dingen die op mij afkomen, maar het gaat niet te snel. Ik ga er nu zeker voor werken, ik wil er mijn beroep van kunnen maken. Het is goed om de juiste shows te spelen, dit is echt de uitgelezen kans.”

Jan Van Biesen is nethoofd bij Studio Brussel. Ook zij spelen de nieuwe single van Ibe. “IBE is kwaliteit, je moet al potdoof zijn om niet te horen dat hij een fantastische stem en talent heeft. We kenden hem hier ook al, toen hij twee jaar geleden onze Ed Sheeran-coverwedstrijd won”, zegt Jan. “Hij is geen tafel­springer en is toch integer, hij staat honderd procent achter zijn muziek. Intrinsiek is hij klaar voor een grote carrière."