Zoon van Paul Severs doet zijn moeder een heel mooi voorstel: “Maar ze wil niet”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Christophe Severs heeft net een nieuw nummer op de markt gebracht. Het is een eerbetoon aan zijn vader Paul die eerder dit jaar overleden is.

Veel mensen vragen zich intussen ook af hoe het gaat met Paul zijn vrouw Paulette. Die blijft nu alleen achter en heeft bovendien ook nog een oogziekte. Christophe Severs heeft zijn moeder een heel mooi voorstel gedaan.

“Mijn moeder woont nu alleen in een huis vol herinneringen”, merkt Christophe op in Dag Allemaal. “Of dat een goed idee is?  Tja... Ik heb haar al verschillende keren voorgesteld om bij mij, Liesje en de kinderen te komen wonen, maar ze wil niet. Ze wil in haar eigen huis bl?ven. Ze was het ook wel gewend om daar alleen te zijn, natuurlijk, pa was enorm veel buitenshuis.”

“Zelfstandig wonen zal met haar oogziekte wellicht niet evident zijn. Ze heeft geleerd om haar plan te trekken en de buren helpen haar veel. En ook ik heb nu veel meer contact met m’n ma dan vroeger. Ik bel haar praktisch elke dag en zie haar drie, vier keer per week. In haar eigen coconnetje lukt het haar wel om zich te behelpen. Maar autorijden kan ze niet, dus contact met de buitenwereld is moeil?k voor haar. Als ze boodschappen wil doen, gaat er altijd iemand mee: de buren, vrienden, familie of ik."