Bart Kaëll en Luc Appermont denken aan verrassend, nieuw project

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
‘Onwaarschijnlijk mooi’, zo heet de nieuwe cd van Bart Kaëll. Op de cd staan de nummers die hij zong in’ Liefde voor Muziek’ en ook nog enkele herwerkingen van nummers van Stan Van Samang, Belle Perez en Coco Jr.

Afgelopen zaterdag gaf Bart Kaëll een signeersessie in Wijnegem Shopping Center. “De reacties zijn overweldigend”, reageert Bart in Het Nieuwsblad. “Mensen steken hun duim op, vertellen me dat ze verbaasd zijn dat ik dit kon.”

Bart Kaëll toerde de voorbije maanden samen met partner Luc Appermont langs de culturele centra. “Onze voorstelling wordt in september hervat”, licht de zanger toe. “Ik denk dat er ik ook een paar nummers van ‘Liefde voor Muziek’ zal insteken.”

“Op 11 februari 2020 is de laatste aflevering. Normaal stopt het dan. Luc en ik kunnen niet nog eens ons leven gaan vertellen.” Al zou het kunnen dat ze daarna nog iets gaan doen in de culturele centra. “Het smaakt wel naar meer want we krijgen overal staande ovaties. Als je mensen zo kunt raken, wil je dat blijven doen.”