Sandra Bekkari lanceert prachtig nieuw project: “Voor kindjes met kanker”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sandra Bekkari wil binnenkort een prachtig nieuw project lanceren in Vlaanderen. Alles heeft te maken met kinderen die kanker hebben.

Sandra Bekkari wil met de campagne ‘Superkrachtig Lekker’ jonge kankerpatiëntjes beter eten geven in het ziekenhuis. “Ik doe dat niet alleen, voor alle duidelijkheid. Kim Milants is de bezieler, haar dochtertje is kankerpatiënte", zegt Sandra in Dag Allemaal.

“Ze contacteerde mij een jaar geleden. Ze was tevreden over de zorgen dat haar dochtertje kreeg, maar niet over het eten. Da’s normaal, de ziekenhuizen moeten het maar zien te rooien met de middelen die ze hebben.”
(Lees verder onder de foto)

Crowdfunding
“Daar willen we iets aandoen. Samen met Kim, en nog twee andere gedreven mama’s, zijn we een crowdfunding gestart. We willen in eerste instantie een keuken installeren in het Gentse UZ. Da’s nodig, want de patiëntjes hebben soms minder honger op het vaste uur, of zijn net met een behandeling bezig.” 

“Dan is het een heel gemak om op een ander moment toch een potje te kunnen koken in die keuken. Genezen gaan ze er niet van doen, maar voeding is wel van essentieel belang om op krachten te blijven tijdens de zware behandelingen. Het is immers onze ambitie om dit project binnenkort in heel Vlaanderen te lanceren."