Lars en Véronique gaan in webepisode niet op zoek naar Marie, maar wel naar deze baby

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Traditiegetrouw is er deze zomer ook weer een webepisode van Familie. Tot op heden was er over de inhoud niets bekend, maar daar komt nu verandering in.

De webepisode kreeg de titel 'Spoorloos '88'. Die start meteen na de seizoensfinale op vrijdag 28 juni. De rode draad door door de webespisode is het verhaal van Lars en Veronique die zelf uitleggen wat er in 1988 gebeurde. Het wordt een zoektocht vol verrassende wendingen en ontluikende romantiek.

"Wij vertellen over onze jeugd, maar eigenlijk ziet de kijker via flashbacks de jonge Veronique en Lars aan het werk", vertelt Kürt Rogiers aan Het Laatste Nieuws. De jonge Veronique en Lars worden gespeeld door Tijmen Van Damme en Bloeme Feyaerts, beiden student aan Dé Kunsthumaniora. Opvallend is dat Bloeme de dochter is van Wim Feyaerts, creative producer bij Familie.
(Lees verder onder de foto)

Ontvoering
In de eerste aflevering zie je de jonge Lars een wandeling maken met zijn hond Toby, terwijl buurmeisje Véronique hem vanuit de aanpalende tuin stiekem bespiedt. Wat verder ligt Katleen, het lief van Lars, te zonnen. Kathleen wil seks met Lars, maar die twijfelt. "Je gaat het je niet beklagen", zegt ze. Lars volgt zijn hormonen en dat blijft niet zonder gevolg.

Véronique is stikjaloers. Intussen wordt ook de hond van Lars vergiftigd en wordt baby Amèlie ontvoerd. Lars ziet nog net in de verte een man met een babybedje weglopen en loopt achter hem aan, gevolgd door Veronique. Het tweetal trekt samen langs velden en bossen op zoek naar de ontvoerder van Amelie. De passages worden onderbroken door het heden, 31 jaar later. Lars en Véronique blikken terug terwijl ze onderweg zijn naar Cap Blanc Nez. Ook dat blijkt een bewogen rit te zijn vol onverwachte hindernissen.