Lars en Véronique gaan in webepisode niet op zoek naar Marie, maar wel naar deze baby
PMN
Lars en Véronique gaan in webepisode niet op zoek naar Marie, maar wel naar deze baby
Foto: Instagram

Traditiegetrouw is er deze zomer ook weer een webepisode van Familie. Tot op heden was er over de inhoud niets bekend, maar daar komt nu verandering in.

"Op sommige plaatsen was het best heftig", zegt weerman Frank Deboosere bij Radio 2. "Mensen waren erg verrast toen ze de beelden zagen want op de meeste plaatsen bleef het gisteren droog, maar het is allemaal enorm plaatselijk. In Ukkel was het droog en in Zaventem viel de regen dan weer overvloedig uit de lucht."

"De buien blijven ook hangen, waardoor er veel water in korte tijd kan vallen. De riolen kunnen zoveel water niet aan, met alle gevolgen vandien. Op sommige plaatsen is er gisteren op een uur tijd evenveel regen gevallen als normaal in een hele maand."

"De komende dagen wordt het nog wat warmer. Morgen wordt een zalige zomerdag en zondag kunnen er alweer onweersbuien vallen vanaf de namiddag. Ook de eerste helft van volgende week is nog warm en vanaf de tweede helft wordt het nog maar zo'n 24 graden met, jawel, mogelijk onweer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.