Davy Gilles lanceert wel een heel verrassend idee: Dit wil hij met zijn vrouw Sasha gaan doen
PMN
Davy Gilles lanceert wel een heel verrassend idee: Dit wil hij met zijn vrouw Sasha gaan doen
Foto: Photonews

Davy Gilles is één van de hardst werkende artiesten in het Vlaamse showbizzland. Hij maakt deelt uit van ‘De Romeo’s’ en staat ook nog op het podium met zijn vrouw Sasha Rosen.

Jasmijn was 5,5 jaar samen met Wout. Makkelijk is het allemaal niet want Wout is ook lichtman bij Familie. “Sinds onze breuk hebben we een paar keer samen op locatie gestaan”, zegt Jasmijn in Primo. 

“Op zekere dag moest ik sportoefeningen doen. Ik moest me optrekken aan een balk, maar ik ben daar niet sterk genoeg voor, dus dat lukte niet. De regisseur was niet op de hoogte dat wij uit elkaar waren.”

“Ineens zie hij: ‘Wout, help jij haar even?’ Wout greep me bij mijn middel vast en duwde me omhoog. Dat was raar. En er was ook een scène waarin ik een trouwjurk aanhad. Waarmee ik niet wil zeggen dat Stefanie en Ayo gaan trouwen, hé.”

“Maar toen Wout mij zo zag als bruid, zag hij ook een deel van zijn leven voorbijflitsen. Een toekomstbeeld wegvallen, zeg maar. Gelukkig heb ik nog niemand moeten kussen waar hij bij was, dat zou echt vreemd zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.