Milow zeer scherp na verkiezingen van vorige week: “Net als Trump”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jonathan Vanden Broeck, alias Milow, studeerde politieke wetenschappen. Hij laat zijn licht schijnen over de politieke toestand in ons land.

“Ik denk dat we in België de morele basis verliezen om veroordelend naar Amerika en Donald Trump te kijken”, bedenkt Milow zich in Het Nieuwsblad. 

“Dat is altijd nog een beetje bon ton, maar eigenlijk zijn N-VA en Vlaams Belang het equivalent van de republikeinen in de VS. Vlaams Belang, Tea Party en N-VA zijn ook republikeinse partijen.”

Trump
“Ik erger me aan de verruwing in de politiek, aan de strategieën die niemand kan volgen. Ik ben van een generatie die gelooft in individuen, niet in structuren of organisatie. Wij hebben het niet meer voor partijen, omdat die niet helemaal weerspiegelen hoe we denken.”

“Politici doen dat nog wel en beseffen niet dat ze karikaturen van zichzelf zijn geworden. Ze kijven op Trump, maar doen tegelijk net hetzelfde als hij. De grens is aan het vervagen. Mensen vragen zich niet meer af wat er mis was met Vlaams Belang. Dat is erg.

Tags milow