Heel opmerklijk: Presentator Vikor Verhulst alweer in België terwijl 'Love Island' nog volop bezig is
PMN
Heel opmerklijk: Presentator Vikor Verhulst alweer in België terwijl 'Love Island' nog volop bezig is
Foto: Photonews

Viktor Verhulst is weer gesignaleerd in het land. Dat is best opmerkelijk want hij zou eigenlijk in het buitenland moeten zijn voor de opnames van 'Love Island'.

De vader vreesde dat hij opgelicht was en wilde andere mensen hiervoor behoeden. “Je mag mij gerust een moderne Robin Hood noemen”, citeert Het Laatste Nieuws hem in de rechtszaal.

In augustus vorig jaar wachtte hij slachtoffer K.P., die als vertegenwoordiger van het bedrijf werkte, bij hem thuis in Heusden. Daar volgde een eerste afranseling. In oktober kwam hij opnieuw terug en dit keer nam hij zijn vriend mee.

Rammel
De twee deelden opnieuw een pak rammel uit aan het slachtoffer. Ze spoten pepperspray in zijn ogen, bonden hem met handen en voeten vast en trokken een zak over zijn hoofd. Ze legden hem in de bestelwagen. Daar kreeg het slachtoffer verschillende keren te horen dat hij de avond niet zou halen als hij niet betaald.

Het slachtoffer kon zich uiteindelijk bevrijden en met behulp van een voorbijganger naar de politie vluchten. De vader riskeert vijf jaar cel voor de feiten. Zijn kompaan drie jaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.