Fans van Familie zitten op het verkeerde spoor: Zij sterft allicht niet tijdens de seizoensfinale
PMN
Fans van Familie zitten op het verkeerde spoor: Zij sterft allicht niet tijdens de seizoensfinale
Foto: VTM

De fans van Familie hebben een vermoeden dat het wel eens bloederiger seizoensfinale kan worden. Ze vrezen ook dat een personage gaat sterven.

VTM gaat een eigen versie maken van het programma 'The Recording Studio', waarin onbekende Vlamingen om een bijzondere reden een muzieknummer mogen opnemen voor zichzelf of voor mensen die ze koesteren, schrijft Het Nieuwsblad.

“De verhalen kunnen breed gaan. Van een voetbalclub in de zoveelste provinciale die vindt dat ook hij een eigen clublied verdient tot de moeder die vaststelt dat haar kinderen haar slaapliedje zijn ontgroeid, maar het hen toch wil meegeven voor de toekomst”, klinkt het bij de zender. 

De presentator is Stan Van Samang, die zelf ook verschillende keren al het Sportpaleis liet vollopen.  Hij is ook de mentor die de deelnemers begeleidt in de opnamestudio in de Ardennen, schouder aan schouder met de beste Belgische muzikanten en producers.

Opnames
En hij neemt de kijker mee op de eerste rij in het creatieve proces. Met alle hindernissen en obstakels onderweg. Uiteindelijk krijgt iedereen één exemplaar van haar of zijn lied mee op vinyl.

De opnames zijn al begonnen. Wanneer het programma op antenne gaat, is nog niet geweten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.