VTM

Koen Wauters geeft ‘The Voice’-winnaar Ibe een gouden raad: “Dat moet je doen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Ibe Wuyts is dit jaar de winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Ondanks dat zijn nieuwe single pas vanaf vandaag verkrijgbaar is, werd hij al op verschillende radiostations gedraaid.

Het ziet er dus allemaal heel goed uit voor Ibe. Ibe zat in het team van Koen Wauters. Die heeft Ibe trouwens ook een gouden raad gegeven. "Ik besef dat het allemaal heel snel gaat en niet bepaald normaal is. Maar ze zeggen dat je het ijzer moet smeden als het heet is, toch?", lacht hij in Het Laatste Nieuws.

"Dat gloriemoment van 'The Voice' blijft niet heel lang duren, daarom profiteer ik er nu maar volop van. Ik zit op een rollercoaster sinds vorige week vrijdag. Maar het is superleuk! Ik ben heel blij."

Koen Wauters
Ibe kreeg ook gouden raad van zijn coach Koen Wauters. “Ik heb al verschillende eigen nummers gemaakt. Koen heeft ze beluisterd en vond ‘Table of Fools’ perfect als eerste single", vertelt Ibe. 

“Daarna kwamen Hans Francken, producer en musical director van 'The Voice', en zijn vrouw Ingrid Mank het lied finetunen. Of ik 'The Voice' nu ging winnen of niet, ik zou dat nummer sowieso uitbrengen. Na de finale is die release gewoon in een stroomversnelling geraakt."