An Lemmens waarschuwt iedereen: "Het is onzichtbaar, maar de gevolgen zijn blijvend en schadelijk"
An Lemmens waarschuwt iedereen: "Het is onzichtbaar, maar de gevolgen zijn blijvend en schadelijk"
Foto: Photonews

TV - en radiopresentatrice An Lemmens heeft vandaag een waarschuwing gedeeld. Ze deed dit om mensen bewust te maken van een "onzichtbaar maar schadelijk" gevaar.

Het gaat intussen wel wat beter met de zanger. Zijn zus Alina denkt immers te weten wie haar broer dit aangedaan heeft. “Ze denkt dat ik haar broer vergiftigd heb, maar dat is onzin”, reageert ‘verdachte’ mevrouw P.

Bang maken
“Alina stuurt haar nieuwe vriend op pad om mij bang te maken. Ze heeft fans van Andrei daar zelfs van op de hoogte gebracht!”, reageert mevrouw P in TV-Familie. “Ik word achtervolgd tot op mijn werk en tot bij de kapper. Pure intimidatie. Ze willen me bang maken, maar ik laat er mijn slaap niet voor. Ik heb klacht neergelegd bij de politie voor dat stalken én het stelen van een wijnton uit mijn tuin.”

Onschuldig
“De politie heeft me inderdaad ondervraagd. Maar ik ben compleet onschuldig! Allez, wáárom zou ik Andrei iets willen aandoen? We waren vrienden, maar door een dom meningsverschil wil Andrei geen contact meer met mij.” 

Duwtje
“En ja, Andrei is door mij eens ten val gekomen. Maar dat was een stom ongeluk. Ik had hem een duwtje gegeven, omdat ik wilde weten waarom hij mij niet meer wil kennen. Maar hem vergíftigen? Zoiets zou ik nóóit doen! Andrei is als een god voor mij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.