Gert Verhulst en zijn partner Ellen hebben fantastisch nieuws!

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Gisteren blikte Gert Verhulst nog de laatste aflevering van Gert Late Night in op Vier. Vandaag deelde Gert Verhulst zelf mee dat hij na 10 jaar stiekem in het huwelijksbootje gestapt is met zijn partner Ellen.

Gert en zijn partner Ellen gaven elkaar in het grootste geheim het jawoord, ver weg van alle camera's. De plechtigheid vond waarschijnlijk plaats in het Felix Pakhuis in Antwerpen, een bekende horecazaak. 

In december vorig jaar lieten Gert en Ellen in HUMO al weten dat een huwelijk op de planning stond. “Een datum is er nog niet, maar het staat wel vast dat we gaan trouwen. Hij heeft me niet officieel gevraagd, het is gewoon tijdens een gesprek aan de ontbijttafel beslist”, zei Ellen toen. “’Zouden we eens niet trouwen?’ Awel, ja. Zo zijn we: al dat opgeklopte gedoe errond hoeft voor ons niet. Het zal een intiem feest voor familie en dichte vrienden worden.”

En dat intiem feest voor familie en dichte vrienden heeft dus nu plaatsgevonden.  Gert Verhulst deelde het heuglijk nieuws van zijn huwelijk zelf mee op de sociale media met een mooie foto:

"Na 10 jaar, eindelijk officieel mijn vrouw!" heart