Kijkers hebben felle kritiek op VRT - programma: "Regelrechte schande"

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Iedereen Beroemd
Kijkers hebben op Twitter hun kwaadheid geuit nadat deelnemer Stijn het spel "Homo Universalis" uit het programma Iedereen Beroemd moest verlaten. Hij verloor de proef omdat hij maar één hand had.

Woensdagavond zagen kijkers hoe Stijn de proef in Iedereen Beroemd verloor en genadeloos naar huis werd gestuurd. De kandidaten moesten die dag vier tennisballetjes van de ene kant van een tuindraad ovebrengen naar de andere kant, door met hun vingers door het hek het balletje steeds omhoog te duwen.

Stijn wist op voorhand al dat het niet gemakkelijk ging zijn voor hem. "Ik denk dat het wel moeilijk zal zijn, maar ik denk dat ik hier mensen nog met één hand kan verslaan", zei hij. 

Stijn kon uiteindelijk maar twee tennisballetjes te pakken krijgen, en verloor de proef. Hij kreeg een groot applaus van de andere kandidaten.

Maar op Twitter reageerden kijkers kwaad. "Het is een regelrechte schande", zei iemand onder meer. Ze vinden het niet eerlijk dat de VRT een proef had bedacht waarin iemand met maar één hand niet kon slagen. Ze willen dat de man een nieuwe kans krijgt in het spel.  

(Foto: Iedereen Beroemd)

 

 

Tags vrt